כניסה
למנויות
צרו קשר

פטריות מלאות בעצמן, הגר

פטריות מלאות בעצמן, הגר

רכיבים:

פטריות פורטבלו או שמפיניון גדולות למילוי

בצל גדול קצוץ

הרבה שום - משמעותי למתכון זה 

זוקיני/קישוא

פטרוזיליה, טימין ועירית לפחות חופן נדיב מכל סוג, אפשר גם עשבי תיבול שונים אך מומלץ לא לוותר על הפטרוזיליה והטימין/קורנית.

 
אופן ההכנה:

מתחילים בטיגון הבצל ומוסיפים שום כתוש לפי הטעם ולאחר מכן את הזוקיני/קישואים חתוכים (אני שמתי אחד גדול)

לקצוץ את כל רגלי הפטריות ועוד פטריות ולהוסיף. 

מוסיפים פטרוזיליה, טימין ועירית בנדיבות רבה.

 

אפשר להוסיף גם שקדים =כל 8 שקדים מנת שומן, נמנעתי הפעם וזה יצא אשש. 
את השקדים ניתן להוסיף יחד עם המילוי ולאפות או להוסיף אחרי הבישול כקישוט, משתמשים בשקדים טבעיים (לא קלויים).

למלא את הפטריות ולתנור על 180° עד שמשחים.

אפשר גם להקפיא את המילוי ולהכין כשעתיים לפני ההגשה.

 
 
כיצד נתייחס?
ללא תוספת השקדים זו תוספת ירק שניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בארוחות, אם מוסיפים שקדים נתייחס בהתאם כשומן.
להאמין. לפעול. להגשים.